• RING: +47 950 52 016

  Eller kontakt oss på e-post
  eller kontaktskjemaet
 • Torrox Costa: TC-100

  Vi leier ut feriehus og leiligheter på Costa del Sol i Sør-Spania:

  Torrox-Costa ligger på den spanske Solkysten, kun 45 km øst for Málaga og en snau times kjøring fra flyplassen i Málaga. Torrox-Costa er stranddelen av Torrox kommune med en 3 km lang strandpromenade ,en flott strand og et rikt utvalg av restauranter, kaféer, barer og butikker. Hyggelige gangveier mellom frodige hager!El Peñoncillo ligger ca 2 km vest for Torrox-Costa, på kystveien N-340 mot Nerja

  Torrox-Costa ligger på Solkysten ca 45 km øst for Malaga og er kystdelen av Torrox kommene. Torrox-Costa har en 2 km lang strand- promenade langs nydelig strand og har et rikt utvalg av restauranter, kaféer, barer og butikker, apotek, bilutleie og Internett-kaféer - alt innen kort gangavstand.
      Stedet har også taxistasjon og bussterminal. Fra flyplassen er det 4-felts motorvei helt fram. I sommerhalvåret er det norske aviser å få kjøpt og tilgang til felles svømmebasseng.
      Det er bare 4 km til landsbyen Torrox som er en perle i rekken av typiske andalusiske landsbyer. Torrox har unngått de store turiststrømmene og ligger der fredelig med sin gamle byggestil i behold. Buss hver time. Bare 10 km til byen Nerja med de berømte grottene.

  Se fotogalleri fra Torrox-Costa!Klikk her!
  Leilighet TC-100 - 2 soverom
  På bildene ser du utsikten fra balkongen.

  Leiligheten TC-100 ligger i anlegget El Peñoncillo , ca 2 km vest for Torrox-Costa, på veien mot Nerja. Leiligheten er på hele 90 m2 og har to soverom, fantastisk havutsikt (se bildet ovenfor), er fullt møblert og har et godt utstyrt kjøkken.
  Leiligheten har en stor, sydvendt balkong. Anlegget har felles hage, svømmebasseng og tennisbaner. Det er bare 2 minutter ned til stranden. På bildene ser du utsikten fra balkongen.

  0678-1
  0678-3
  0678-2
  0678-5

  Gratis adgang til hage med plener og svømmebassenger i april – oktober. Adgang tennisbaner hele året!

  Leilighet TC-100, El Peñoncillo/Torrox-Costa – 2 soverom

  2015 Jan.
  (unntatt nyttår)
  Febr. Mars Aril Mai
  (og jul/
  nyttår)
  Juni Juli August Sept. Okt. Nov.
  Des.
  (unntatt jul)
  Årsleie uten garasje: kr 72 000 (kr 6 000 pr. mnd.)    –   Tillegg for garasje: kr 6 000 pr. år (kr 500 pr. mnd.)

  Betalingsbetingelser avtales individuelt.