• RING: +47 950 52 016

  Eller kontakt oss på e-post
  eller kontaktskjemaet
 • Torrox: Rosario 4

  Vi leier ut feriehus og leiligheter på Costa del Sol i Sør-Spania:

  Helt ny leilighet på en flate i landsbyhus. Ferdig i 2007. Varmekabler i nesten alle golv! Air condition! Internett via kabel! Alt av møbler, inventar og utstyr et helt nytt! Torrox er en idyllisk, hvit, gammel landsby på den spanske Solkysten! Kun 4 km lenger nede ligger stranddelen av Torrox kommune, Torrox-Costa, med lang strandpromenade, nydelig strand og et rikt utvalg av restauranter, barer og butikker.


  Torroxligger 45 km øst for Malaga og ble grunnlagt av romerne for over 2000 år siden. De hvitkalkede husene er reist vakkert oppover de bratte skråningene av en liten ås. Når man vandrer omkring i de trange trappegatene i gamlebyen, føler man seg hensatt til tidligere tider.

  Landsbyen er med sine ca. 6 000 innbyggere en perle i rekken av typiske landsbyer i denne regionen. Torrox har unngått de store uriststrømmene og ligger der fredelig med sin gamle byggestil i behold. Men byen har også tilstrekkelig med banker, bank-terminaler, post, apoteker, legesenter, butikker, ferskvarehall og restauranter.

  Fra Torrox har man praktfull utsikt over Middelhavet og Torrox-Costa med strand, lang strandpromenade og et rikt utvalg av restauranter, barer og butikker.


  Se fotogalleri fra Torrox her!

  Leilighet i landsbyhus i Torrox til leie

  Rosario 4 er er en helt ny leilighet på én flate i 1. etasje i et landsbyhus som ligger meget sentralt, men i et fredelig og rolig i et idyllisk område i den gamle bydelen.

  Air condition/ varmepumpe!

  Leiligheten har varmekabler i alle golv! Leiligheten har ingen terrasse
  Fra strandpromenaden i Torrox-Costa.


  Torrox-Costa3Torrox-Costa2
  Bildet til venstre: Fyret “El Faro” og strandpromenaden sett fra øst.
  Bildet til høyre: Begynnelsen av strandpromenaden sett fra øst.

  Golf? Langs motorveien vestover mot Málaga ligger disse flotte golfbanene. Klikk her!

  Opplysninger om huset

  Beliggenhet:

  Leiligheten er ganske ny (ferdig i 2007) og ligger meget sentralt i den gamle bydelen – bare 2 min å gå til landsbyens sentrale torg. Gaten er bilfri, men det er kort og forholdsvis flat vei å gå til fellesparkering ved skolen.

  Beskrivelse av huset:

  Leiligheten er på en flate og ligger i 1. etasje av et gammelt landsbyhus med tykke murvegger. Men selve leiligheten er helt ny og lekker, og har alle moderne bekvemmeligheter.

  Alt i leiligheten er helt nytt, både møbler, inventar og utstyr. Dermed er leiligheten lettstelt med delikat bad, og har varmekabel i golvet i alle rom unntatt soverommet. Det er derfor den perfekte vinter- og langtidsbolig. Air condition/varmepumpe. Internett-tilgang via kabel!

  Antall sengeplasser: 2 1. etg.: Kombinert stue med sofabenker, salongbord og spisestue. Soverom med ny, dobbel sovesofa. Kjøkkenkrok. Bad med toalett og dusj. Soverommet har helt ny, bekvem, dobbel sovesofa og kan gjøres om til en ekstra stue om dagen hvis man ønsker det. Komfyr og varmtvann går på strøm – ingen gass!

  Utenfor inngangen er det en liten spiseplass med stoler og bord – hvis man ønsker å sitte utendørs på varme dager eller kvelder.

  Leiligheten kan også leies ut på halv- eller helårsbasis.

  Hvis flere familier eller venner vil reise sammen, men ha hver sin leilighet, kan Rosario 1, Rosario 2, Rosario 3 og Rosario 4 være en ideell kombinasjon da de ligger i samme hus.

  Rosario 1 og 2 har felles inngang, men Rosario 3 og 4 har begge egen inngang.

  Personer 2
  Soverom 1
  Ny, dobbel  sovesofa 1
  Enkeltsenger
  Bad 1
   Air condition Ja
  Etasjer 1
   Varmekabler Ja
   TV Ja
   DVD-spiller Ja
   Radio/CD Ja
   Internett Ja
  Kjøl/frys Ja
  Kokeplater Ja
  Kaffetrakter Ja
  Strykejern/brett Ja
  Hårføner Ja
  Parkering

  Priser i NOK: Torrox: Rosario 4

  SESONG: 2018  En uke: Måned:
  Lavsesong 6/11 – 28/2 2 250 kr *5 600 kr

  Mellomsesong

  1/3 – 27/6

  8/8 – 1/9 1/10 – 6/11

  2 250 kr

  *5 600 kr

  Høysesong

  27/6 – 8/8 1/9 – 1/10

  *2 250 kr

  – – – – –

  Leiebetingelser

  I tillegg kommer sluttvask på € 50. Sengetøy og håndklær kan leies for 10  pr. sett.

   

  *Ved ukeleie i høysesongen og ved månedsleie i lav- eller mellomsesong kommer tillegg for strøm.

  Trådløs Internett for kun € 15 pr. uke.