• RING: +47 950 52 016

  Eller kontakt oss på e-post
  eller kontaktskjemaet
 • Opplevelser

  Argentario-området i Toscana:

  Soltur tilbyr utleie av boliger, leiligheter og sommerhus både i vin- og olivengårder og ved kysten i Toscana i Italia. Vår utleie av bungalower og leiligheter ved Middelhavskysten er på naturskjønne områder i Sør-Toscana, ca 150 km nord for Roma.

  Det er vanskelig å tenke seg en mer gunstig geografisk beliggenhet eller bedre omgivelser i Italia enn det Argentario-området kan by på. Dette
  er feriestedet for deg som ønsker å slappe av, være på stranden, bade i rent vann, nyte den ypperlige maten og den hyggelige gjestfriheten samt å berike deg kulturelt ved å besøke de unike severdighetene i Roma og Sør-Toscana.

  Toscana har store turistattraksjoner innen rekkevidde på under en time med bil og Roma ligger bare 150 km unna. Dette er steder hvor historiske begivenheter og kulturens utvikling har etterlatt dype, betydningsfulle spor. Disse stedene og byene har blitt beriket med berømte monumenter fra etruskerne til romerne, og videre til middelalderen og rennesansen. Klikk på bildene for å forstørre dem!
  Argentario-halvøya med Monte Argentario ligger i Sør-Toscana, bare en halvannen times kjøring nordover fra Roma. Langs kysten rundt halvøya ligger det en rekke svært populære og godt besøkte små idylliske kystbyer: Orbetello, Porto Santo Stefano og Porto Ercole. Vår ferielandsby Argentario Osa Village ligger i bukten mellom Argentario-halvøya og Talamone (se kartet)
  Maremma er et fantastisk, idyllisk og praktfullt naturområde i Sør-Toscana og nærmeste nabo til Argentario-området hvor vi har våre ferieboliger.
  Se praktfulle bilder her!
  Hvis du vil lese en engelsk omtale og se flere bilder, klikk her!
  Capalbio har en godt bevart gammel bydel fra middelalderen. Herfra er det er det en storslått panoramautsikt over naturområdet Maremma.
  Burano Lake Wild Life Oasis er like ved. Forstørr kartet og finn innsjøen og en rekke av de andre stedene som er nevnt under opplevelser.
  Ansedonia-odden ligger bare et lite stykke unna. Der er det mulig å besøke restene av den etruskiske byen Cosa.
  Porto Santo Stefano
  Fra disse byene kan du lett komme med båt til øyene Giglio (se de mange bildene!) og Giannutri, autentiske perler i skjærgården i Sør-Toscana.
  Uccelina Wild Life Park ligger på veien fra Argentario mot Grosseto.

  Bolsena
  er en strålende vakker innsjø med de to øyene Martana og Bisentia og attraktive småbyer langs breddene.
  Dette er kjente byer og mål for interessante ekskursjoner:
  Manciano
  – bl.a. varme naturkilder med et herlig badeliv
  Pitigliano
  Sovana
  Saturnia
  – bl.a. badebassenger med vann fra varme kilder
  Canino med Vulci Archeological Park har rike kunstskatter. I tillegg kan du få kjøpt byens berømte olivenolje.
  Tuscania (26 km)
  Tarquinia (50 km)
  Her kan du finne både harmoni og sjarme i de gamle bysentrene og mystiske og fascinerende etruskiske fornminner. Tarquinia ligger ved hovedjernbanen fra Roma til Pisa og du kan lett ta toget fra Orbitello til Tarquinia.

  Viterbo (75 km) er en by på 60.000 innbyggere og sentrum i det gamle Tuscia i regionen Lazio. Den gamle bykjernen San Pellegrino med det storslåtte palasset Palazzo dei Papi (italiensk tekst, men bildene taler for seg selv!) – nær ved det romerske teateret Ferrento – er vel verd et besøk!
  Her er det også et flott badeanlegg ved varme kilder.

  På veien sørover mot Roma vil du passere mange vakre kyststeder:
  Civitavecchia (75 km)
  Santa Marinella
  Cerveteri med
  storslåtte etruskiske forminner.

  Roma – en helt fantastisk hovedstad – er bare 2 timer med bil sørover.