• RING: +47 950 52 016

  Eller kontakt oss på e-post
  eller kontaktskjemaet
 • Vingårder: Hotel Turner, Roma

  - vakkert, tradisjonsrikt 3-stjernes hotell sentralt i Roma!

  Hotel Turner er et 3-stjernes og førsteklasses hotell i sentrum av Roma, bare noen få trapper fra den historiske Porta Pia som ble bestilt av Pave Pio den 4. Medici og bygget etter Michelangelos tegninger (1560), rett bak den antikke muren som Marco Aurelio hadde reist i 270-275 e.Kr. som beskyttelse for byen.

  Hotel Turner har 47 rom. De er klassifisert slik: Standard, Superior, Junior Suite og Suite deluxe, alle dekket med kostbar billedvev og utstyrt med møbler i Bois de rose og Boulle, eget bad med hårtørrer, direkte telefon med telefonsvarer, satellitt-TV, betalings-TV, radio, kjøleskap, air conditioning, safe og en utmerket gjesteservice. Hver morgen tilbyr hotellet en god internasjonal frokost.
  Hotellet er i en imponerende bygning som skriver seg tilbake til slutten 1800-tallet; men som takket være regelmessige restaureringer kan tilby gjestene all mulig komfort. Hotellet er like ved Transportdepartementet og har også kort vei til mange ambassader og konsulater.

  The Superior, Junior Suite and Suite deluxe rooms har marmorbad med boblebad og dusj i tillegg til tyrkisk bad. De kostbare marmortrappene som leder fra vestibylen, med antikke møbler, til frokostsalen og til baren, har overdådige damask silkebilledvev og gyldne stukkaturhvelvinger. Ta deg tid til å slappe av i salongen hvor baren ønsker gjestene velkommen til en svært elegant og sjarmerende atmosfære.

  Klikk på bildene for å forstørre dem!


  Hotel Turner
  stellastellastella
  Via Nomentana 29

  00161 Roma


  “Hotel Turner”

  Navnet “Hotel Turner” er ikke tilfeldig valgt: på den ene siden er det ment å være en hyllest til den store engelske maleren Joseph M.W. Turner (1775-1851), og på den annen side symbolet på den perfekte syntese mellom estetikk, harmoni, atmosfære og en professionell service – for et behagelig opphold i den “evige stad”.

   

  Historisk senter – Porta Pia-plassen.

  Hotellet er lett tilgjengelig med alle transportmidler:
  –  Offentlig parkering foran hotellet.
  –  Taxiholdeplass foran hotellet.
  –  400 meter til T-banestasjon.
  –  Bussholdeplass foran hotellet.

  Hvordan kommer jeg til hotellet med offentlig transport?

  Fra Termini-stasjonen: Buss 36 – 90 eller taxi, gå av ved “Porta Pia”.
  Fra Tiburtina-stasjonen: Buss 490 – 495 eller taxi, gå av ved “Porta Pia”.
  Fra Leonardo Da Vinci-flyplassen: Tog til Termini-stasjonen, så buss 36 – 90 eller taxi.
  Fra Ciampino-flyplassen (Sterling): Tog eller flybuss til Termini-stasjonen, så buss 36 – 90 eller taxi.  Priser pr. døgn i 2014:

  Minimum Maximum
  Single  660 kr 1080 kr
   Double  850 kr 1510 kr
  Triple 1220 kr 1600 kr
  Junior Suite 1415 kr 1700 kr
  Suite 1600 kr 1885 kr