• RING: +47 950 52 016

  Eller kontakt oss på e-post
  eller kontaktskjemaet
 • Torrox Costa: El Faro

  Vi leier ut feriehus og leiligheter på Costa del Sol i Sør-Spania:

  Lekker, ny leilighet med 2 soverom og 2 bad i eksklusivt leilighetsanlegg. Stille område ved stranden. Praktfull havutsikt fra terrassen. Trådløst Internett! Felles hage og svømmebasseng. Høy standard! Torrox-Costa er stranddelen av Torrox kommune. Lang strandpromenade og flott strand og et rikt utvalg av restauranter, barer og butikker. Landsbyen Torrox er en idyllisk, hvit, gammel landsby på den spanske Solkysten - 3-4 km fra Middelhavet.

  Torrox-Costa med lang strand- promenade, nydelig strand og et rikt utvalg av restauranter, barer og butikker, apotek og norske aviser ligger på Solkysten ca 45 km øst for Malaga.

  Hovedbyen i kommunen, Torrox Pueblo, som ligger ligger oppe i åsen 3 km fra stranden, ble grunnlagt av romerne for over 2000 år siden. De hvitkalkede husene er reist vakkert oppover de bratte skråningene av en liten ås. Når man vandrer omkring i de trange trappegatene i gamlebyen, føler man seg hensatt til tidligere tider.

  Landsbyen med sine ca. 6-8.000 innbyggere er en perle i rekken av typiske landsbyer i denne regionen. Torrox har unngått de store turiststrømmene og ligger der fredelig med sin gamle byggestil i behold. Men byen har også tilstrekkelig med banker, bank- terminaler, post, apoteker, legesenter, butikker, ferskvarehall og restauranter.

  Se fotogalleri fra Torrox-Costa! Klikk her!

  Leilighet i Torrox-Costa til leie
  Ny, lekker leilighet med høy standard. Leiligheten er på ett plan i 1. etasje, sydvest-vendt og har en enestående beliggenhet med praktfull utsikt over Middelhavet, solnedgangen og høye fjell.

  Stort fellesbasseng rett utenfor leiligheten er åpent i sommerhalvåret. Det er ca 100 m ned til nærmeste strand. Stille og fredelig i trygge omgivelser, men likevel gangavstand til banker, butikker og spisesteder i alle kategorier.

  Det er gode og varierte turmuligheter i området. Baviera Golf med en praktfull 18 hulls bane ligger bare 10 km unna.

  EF-terrassen2

  EF-el-faro
  Utsikt fra terrassen mot fyret
  EF-terrasseutsikt2
  Havutsikt fra terrassen

   

  Klikk på bildene under for å forstørre dem!



  Fra strandpromenaden i Torrox-Costa.

  Bildet til venstre: Fyret “El Faro” og strandpromenaden sett fra øst.

  Bildet til  høyre: Begynnelsen av strandpromenaden sett fra øst.


  Golf?Langs motorveien vestover mot Málaga ligger disse flotte golfbanene. Klikk her!

  Opplysninger om huset

  Beliggenhet: Leiligheten ligger i det eksklusive leilighetsanlegget El Faro ytterst på et nes ved Middelhavet. Området er inngjerdet og med låste porter (calling og fjernåpning), stille, uten gjennomgangstrafikk, med fri beliggenhet og nydelig utsikt over Middelhavet, fyret, solnedgangen og fjellene på over 2000 moh.

  Det er ca 100 m ned på nærmeste strand hvis man ikke foretrekker å benytte det store nyreformede fellesbassenget rett utenfor leiligheten.

  Beskrivelse: Leiligheten er en endeleilighet i 1. etasje i bygningen. Den er på 4 etasjer med 4 leiligheter i hver etasje. Adkomsten er via 2 trapperom med heis som går ned i den avlåste garasjen i kjelleretasjen.

  Leilighetens P-plass er helt adskilt fra de andre. Det er en liten, privat hage på begge sider av leiligheten, beplantet med blant annet 2 palmer, et sitrontre og Bougainvillea i flere farger.

  Alle dører og vinduer er sikret med låsbare stålgitter-porter i tillegg til at de har opprullbare persienner.
  Leiligheten var helt ferdig i 2006 og er bygget med meget høy standard og meget velutstyrt.

  Bygningen har doble murer med skumplastisolasjon imellom og dobbelt glass i alle dører og vinduer. Alt utstyr til koking og oppvarming er elektrisk. De fleste gulvene er belagt med polert, kremfarget marmor, og veggene er malt i en lys kremfarge.

  Et automatisk klimaanlegg (kjøling og varme) betjener stuen og soveværelsene. I tillegg er det 2 elektriske oljeovner.
  Begge badene har varmekabler i gulvene. Alle tremøblene er i lakkert honningfarget pino (furu).
  Man kommer inn i hallen med downlights med dimmer. Her er et stort speil, kommode og skokommode.

  Stuen
  har en egen spiseavdeling med downlights med dimmer og et stort rundt spisebord med ileggsplate og 6 stoler. Stuen forøvrig er møblert med et stort framskap med blant annet CD-spiller, en komfortabel grågrønn sofa, 2 lenestoler i manila, et stort og 2 små sofabord, 2 stålamper i messing og TV-bord med 27″ LCD parabol-TV med DVD-spiller.

  Store skyvedører fører ut til den romslige, sydvestvendte, delvis overdekkede terrassen. Terrassemøblene består av et stort bord med glassplate og 6 komfortable stoler med løse puter, 2 solsenger og 2 stillbare hvilestoler med løse puter.

  Kjøkkenet har lyse gråhvite fliser på gulvet og gule og hvite fliser på veggene. Innredningen er i lys kirsebærfarge med hvite dører. Her er integrert kjøleskap med separat frysedel, oppvaskmaskin, stekeovn, keramisk platetopp, avtrekksvifte, kaffetrakter, vannkoker og citruspresse foruten rikelig med bestikk og servise.

  Vaskerommet har vaskemaskin, vaskekum, tørkestativ, strykebrett og strykejern.

  Soverom 1 har et stort innbygd garderobeskap, dobbeltseng, 2 nattbord, kommode og en stol. Gjennom store skyvedører kommer man ut på den vestvendte terrassen.

  Soverom 2 er utstyrt som soverom 1 og har utgang til den østvendte terrassen.

  Bad 1 har adgang direkte fra soverom 1. Veggene er i kremfarget marmor og det er downlights pluss godt lys over det store speilet. Her er 2 servanter, badekar, bidet og WC. Se bildene!

  Bad 2 har store blå fliser på gulvet og blå og lys gråblå mosaikkfliser på veggene. Her er en romslig dusj, servant og WC.

  NYHET: Trådløst Internett! NB! Huset leies kun ut til voksne ordensmennesker.

  Personer 4
  Soverom 2
  Dobbeltsenger 2
  Enkeltsenger
  Bad/golvvarme 2
  Air condition Ja
  Etasjer 1
  Terrasse Ja
  Solsenger 2
  Serveringsvogn Ja
  Havutsikt Ja
  Vaskemaskin Ja
  Stekeovn Ja
  Vaskekum Ja
  Tørkestativ Ja
  Keramisk topp Ja
  Avtrekksvifte Ja
  Oppvaskmaskin Ja
  Kjøleskap Ja
  Fryseskap Ja
  Kaffetrakter Ja
  Strykejern Ja
  Strykebrett Ja
  Vannkoker Ja
  Hårføner Ja
  Internett! Ja
  Satellitt-TV Ja
  DVD/CD-spiller Ja
  Parkering Ja

  Priser i NOK: Torrox: El Faro

  SESONG: 2018/19  En uke: Måned:
  Lavsesong 1/11 – 1/3 3 500 kr *8 750 kr

  Mellomsesong

  1/3 – 15/6 16/8 – 31/10

  5 000 kr – – – – –

  Høysesong

  (+ Påsken)

  16/06 – 15/08

  *6 000 kr – – – – –

  Leiebetingelser

  Ved ukeleie: sluttvask, sengetøy, håndklær til innebruk og strøm er inkludert.
  * Ved månedsleie kommer tillegg for sluttvask på 450 kr, leie av sengetøy og håndklær til kr 100 pr. sett.
  V
  ed måndesleie og ved ukeleie i høysesongen er det betaling for strøm etter forbruk (kr 1,70 pr. kWh – måleravlesning ved ankomst og avreise).


  Spør oss hva som er ledig!