• RING: +47 950 52 016

  Eller kontakt oss på e-post
  eller kontaktskjemaet
 • Nerja: Carabeo 78 3A

  Vi leier ut feriehus og leiligheter på Costa del Sol i Sør-Spania:

  Denne moderne leiligheten med 2 soverom og sydvendt balkong med flott havutsikt ligger i Carabeo-gata som går ytterst mot strand og hav fra Europabalkongen mot Burreana Beach - et av Nerjas beste og mest sentrale strøk! Svømmebasseng! Det er mange restauranter og barer innenfor 100 meter. Avisbutikk med norske aviser og ukeblader ved rundkjøringa ved Hotel Parador. Det er bare 5 minutters spasertur til Europa-balkongen og 6 - 8 minutter til Burriana Beach, den største og mest populære stranden.


  Nerja med 17.000 innbyggere er den mest interessante turistbyen øst for Málaga.

  Byens toppseverdighet er dryppstenshulene - Cueva de Nerja - som hører til Europas mest imponerende av sitt slag.

  Det er også verd å besøke Balcón de Europa - Europabalkongen - som er en rund utsikts-terrasse bygget på en lippeavsats (se bildet).Herfra er det en flott utsikt over Middelhavet og Sierra de Almijara.

  Like ved byen er det er fine badestrender.Playa de Burriana like øst for sentrum er den største og mest populære av disse.


  Carabeo 78 3A - 2 soverom

  Carabeo 78 er et lite leilighetsanlegg med den beste beliggenhet - sjøsiden av Carabeo-gaten. Herfra der der en praktfull havutsikt og gamlebyen er like ved.

  Det går trapper ned til de nærmeste småstrendene eller en kan spasere til Burriana Beach på 6-8 minutter. Burriana Beach er Nerjas største og beste strand.

  Carabeo 78 har et felles svømmebasseng kun for beboerne i huset. Huset har ikke heis.

  P.g.a. den praktfulle, private takterrassen og svømmabasseng er denne leiligheten litt dyrere enn vanlige leiligheter med to soverom i ordinære leilighetsanlegg.

  Carabeo 78 3A har to doble soverom og 1 bad. Fra soverommene kommer en direkte til badet med dusj og vaskemaskin. Leiligheten er har full air condition.Stuen har komfortable møbler, parabol-TV med britiske kanaler, DVD-spiller og videospiller.

  Kjøkkenet er modernisert og velutstyrt med komfyr, stekeovn, kombinert frys/kjøl og mikribølgeovn. Fra det store vinduet er det flott havutsikt.

  Fra balkongen utenfor leiligheten fører det en trapp opp til takterrassen med solsenger og 360 graders, flott panoramautsikt.

  NB. Fordi trappen opp til takterrassen og selve takterrassen har forholdsvis lave rekkverk, anbefales ikke denne leiligheten for barnefamilier.


  Pris pr. uke i norske kroner (NOK):

  Carabeo 78 3A, Nerja – 2 soverom


  2013

  Jan.
  (unntatt nyttår)

  Febr.

  Mars
  April

  (unntatt
  påske)
  Mai Juni
  + Påske
  Juli August. Sept. Okt.
  + Jul +Nyttår
  Nov.
  Des.
  (unntatt jul)


  2 soverom


  2 650


  2 650


  3 400


  3 700


  4 450


  6 000


  7 550


   7 650


  6 000
  5 050


  3 400


  3 400


  Leiebetingelser

  Betalingsbetingelser: 30 % depositum ved bestilling. 70 % innen 6 uker før avreisen.
  Sluttvask, gass, sengetøy og håndklær til innebruk er inkludert. Strøm er også inkludert i perioden april – oktober.
  Ta med badehåndklær til strand/basseng!

  I høysesongenkun fra lørdag til lørdag Spør oss om noe er ledig!